Presentació

Aquest és un bloc creat per l'assignatura de tercer curs Reflexió i Innovació educativa. Serà una de les eines de feina principals. 

Qui som?
El meu nom és Estela Coll Marquès
Tinc 21 anys, som de Ferreries (Menorca) i estic cursant 3r del Grau en Educació Infantil a la Universitat de les Illes Balears, concretament a la Seu Universitària d'Alaior. 
On vaig estudiar?
Dels 0 als 16 anys vaig anar al Col·legi Concertat Sant Francesc d'Assís del meu poble.
- De l'etapa d'Educació Infantil em queden els records de les fitxes que encara conservo (vaig rebre una educació basada en la metodologia de les fitxes). M'agradava molt l'escola on anava i guardo bons records d'aquesta etapa i de tots els mestres que vaig tenir. 


- De l'Educació Primària recordo amb molt d'apreci una mestra que vaig tenir durant el segon cicle (3r i 4t de primària). A part de ser la nostra tutora ens donava les classes de Coneixement del Medi - La meva etapa d'Educació Secundària va estar marcada per dificultats personals, i també recordo la meva batalla amb les matemàtiques, de la qual al final en vaig sortir amb èxit! 


- Quan vaig acabar l'ESO vaig decidir estudiar batxillerat a l'IES Biel Martí, per tal de poder accedir a la Universitat a través de la selectivitat. Van ser dos anys una mica més complicats quant a nivell de feina, però on vaig tenir bons mestres, en especial el de filosofia, del qual guardo un bon record perquè ens va ensenyar molt.
I com em vaig decicir per aquesta carrera?

Des de ben petita m'havia agradat la professió de mestra, però vaig començar a decidir-me i pensar en fer aquesta carrera sobre primer d'ESO. Va ser a tercer d'ESO quan el Col·legi on estudiava va organitzar unes jornades per estar durant uns quants capvespres del mes de març amb els infants de l'escola; a mi em van tocar estar amb els infants de P4, i a partir d'aquí vaig veure clar que volia dedicar-me a ser mestra.

Vaig accedir a la Universitat a través de la selectivitat. En la meva promoció sols vàrem ser dues les que vàrem accedir a primer a través de selectivitat, per això vaig estar molt contenta que el meu esforç valgués la pena i pogués estudiar el que volia aquí a Menorca.

A l'actualitat estic fent les pràctiques de 0-3 i, sols amb les dues setmanes que portem, puc dir ben convençuda que no m'he equivocat escollint aquests estudis. Tot el que significa un dia a l'escola, ple de moments per ensenyar i també per aprendre, val la pena! Imatge: un regal d'una companya de classe, a l'inici de les pràctiques


EstelaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada